Jayson Tatum van Celtics had een geweldige comeback voor Ja Morant's late-game chirp

09 Nov 2022

Jayson Tatum van Celtics had een geweldige comeback voor Ja Morant's late-game chirp

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien.

Jayson Tatum had een geweldige comeback voor Ja Morant's late-game chirp die oorspronkelijk verscheen op NBC Sports Boston

Wat motiveert Jayson Tatum om in de koppeling te leveren? Ja Morant kwam er maandagavond op de harde manier achter.

Boston leidde Memphis met één punt toen de Grizzlies een fout maakten op Tatum met nog 2,2 seconden te gaan, waardoor de Celtics-ster een of beide vrije worpen moest missen om een ​​kans te maken om te winnen in de reguliere competitie. Dus toen Tatum naar de vrije worplijn stapte, probeerde Morant in zijn hoofd te komen met wat onzin.

Zo ging dat:

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien.

"Ik probeerde hem te laat een gemiste vrije worp aan te praten," zei Morant. "Hij vertelde me dat hij thuis moest komen om Deuce in te laten slapen. Dat was het zo'n beetje."

IJskoud.

Deuce is natuurlijk de 4-jarige zoon van Tatum, die zijn All-Star-vader vaak vergezelt naar games. Het klinkt alsof Deuce niet in het gebouw in Memphis was, dus Tatum moest de nacht van de Grizzlies beëindigen voordat hij zijn zoon instopte - en dat is precies wat hij deed door beide vrije worpen te boren om een ​​overwinning van 109-106 te behalen.

"Veel respect van mij, zeer getalenteerde speler", zei Morant over Tatum, die alle scorers leidde met 39 punten. "Beide jonge jongens in deze competitie die naam maken voor onszelf en mensen laten zien dat de competitie in goede handen is. Hij is een man die een harde dekmantel is met alles wat hij op de vloer doet. Dus petje af voor hem. Ik ben een grote fan van hem."

Tatum heeft de afgelopen twee seizoenen veel aspecten van zijn spel verbeterd, en blijkbaar is onzin daar een van. Hij en de Celtics zullen woensdagavond proberen hun vierde overwinning op rij te behalen wanneer ze de Detroit Pistons organiseren in TD Garden.