Hebben Patriots hun spel ten opzichte van Colts een fooi gegeven? Bill Belichick geeft verrassend antwoord

09 Nov 2022

Hebben Patriots hun spel ten opzichte van Colts een fooi gegeven? Bill Belichick geeft verrassend antwoord

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien.

Belichick doet verrassende bekentenis over de fooien van Patriots die oorspronkelijk op NBC Sports Boston verschenen

De door Bill Belichick geleide New England Patriots zijn er trots op andere teams te slim af te zijn en hun tegenstanders uit balans te houden.

Het was dus een eye-opener om te lezen dat verschillende Patriots-spelers beweerden dat ze de linebacker Shaquille Leonard van Indianapolis Colts konden horen roepen voor hun aanvallende acties voor de aanstaande zondag.

Maar het was nog meer een eye-opener om te horen dat Belichick bevestigt dat Leonard een beat had op de play-calls van New England -- en toegeeft dat linebacker C.J. Mosley van New York Jets de week ervoor hetzelfde deed met de aanval van de Patriots.

p>

Patriots Talk-podcast: zorgen zijn nu realiteit met de aanstootgevende lelijkheid van Patriots | Luister en abonneer | Kijk op YouTube

"Dat willen we absoluut voorkomen", zei Belichick toen hem werd gevraagd of Leonard de toneelstukken van de Patriots identificeerde. "Ik dacht dat er twee of drie plays waren, dat Leonard echt een grote sprong voorwaarts maakte en ons in feite stopte bij die plays.

"Mosley kreeg er een paar weken geleden een paar in de Jets-game -- het leek bijna alsof hij het spel in de huddle hoorde, hij was er zo snel mee bezig. Leonard had ook zo'n paar. Dus , of het nu iets was dat we weggaven of iets dat hij verwachtte op basis van de sleutels die hij zou hebben opgehaald, we willen zeker proberen dat te voorkomen.

Het is niet helemaal ongewoon dat verdedigingen aanvallende play-calls opsnuiven op basis van formaties, pre-snap-tendensen of gewoon kwaliteitsscouting en filmstudie. Maar het feit dat de laatste twee tegenstanders van de Patriots ingetoetst leken te zijn in hun offensief plan is geen goed teken, vooral gezien de resultaten.

New England had een gemiddelde van slechts 3,8 yards per offensief spel tegen de Jets en 3.3 yards per offensief spel tegen de Colts, terwijl het in totaal twee offensieve touchdowns scoorde -- waarvan één werd opgezet door een geblokkeerde punter die de aanval de bal gaf bij Indy's 2-yard lijn.

Verhaal gaat verder Curran: Met deze overtreding is het moeilijk om patriotten serieus te nemen

Dus, waarom zou Belichick zo openlijk toegeven dat zijn worstelende overtreding het weggeven van toneelstukken is? Zoals de hoofdcoach uitlegde, kunnen overtredingen ook misbruik maken van verdedigingen die denken te weten wat er gaat komen door hun agressiviteit tegen hen te gebruiken.

"Het is duidelijk dat als een speler of team één ding stopt, als je iets complementairs hebt om naar toe te gaan, je dat kunt compenseren", zei Belichick. "We hebben zeker ook die situatie gehad, waar we van konden profiteren, of het nu een speler was die dacht dat hij wist wat het spel was of de verdediging die een bepaald spel probeerde te verdedigen, maar niet een ander spel. Dus jij die balans moeten vinden."

De Patriots staan ​​op de 26e plaats in de NFL in yards per wedstrijd die hun afscheidsweek ingaan, dus verwacht dat Belichick, play-caller Matt Patricia en quarterbacks-coach Joe Judge veel tijd zullen besteden aan het bedenken van een aantal "complementaire" toneelstukken om tegenstanders uit hun spel te krijgen. hoofden.