Fantasy Football Week 10: Running Back-ranglijst

09 Nov 2022

Fantasy Football Week 10: Running Back-ranglijst

Wat zou Christian McCaffrey deze week in petto kunnen hebben voor de fantasievoetbalgemeenschap? De laatste keer dat we de ster van de 49ers terug zagen rennen, deed hij zijn beste LaDainian Tomlinson-indruk - rennen voor een touchdown, een touchdown vangen en zelfs gooien voor een touchdown tegen de Rams in week 8, en werd de eerste speler die alle drie checkte van die dozen in één spel sinds LT in 2005. Best goede voetballers, die twee.

Zesentwintig gecombineerde haastige/ontvangende aanrakingen en dat spervuur ​​van touchdowns vanuit alle hoeken leidden tot wat gemakkelijk CMC's grootste fantasie-uitje van het seizoen tot nu toe is (36,3 halve PPR), waarbij de 49ers vorige week afscheid namen.

[Week 10 Fantasy-ranglijsten: QB's | RB's | WR's | TE's | FLEX | Zomertijd | Kickers]

McCaffrey en San Francisco's eerste wedstrijd terug? Een Sunday Night Football-bijeenkomst met de Chargers, die momenteel de op één na meest fantasierijke punten naar de running back-positie toelaten en de laagste vijf in de NFL in de haastige verdediging rangschikken. Lijkt optimaal voor CMC en crew.

49ers running back Christian McCaffrey komt van zijn beste fantasieprestatie van het seizoen. (Foto door Michael Zagaris/San Francisco 49ers/Getty Images)

Het is geen verrassing om McCaffrey helemaal bovenaan onze wekelijkse ranglijst te zien staan, zoals het hele seizoen het geval is geweest, en met name Matt Harmon houdt van CMC als de Nr. 1 RB voor het spelaanbod van week 10. McCaffrey eindigt met een algemene nr. 2 RB-projectie van onze analisten.

Andere toppers van onze crew deze week zijn Saquon Barkley vs. de Texanen. Weet je nog dat we het eerder hadden over de defensieve strijd van de Chargers? Ja, dus de Texanen geven de meeste fantasiepunten over aan RB's en staan ​​op de laatste plaats in de competitie in run-defensie, waarbij ze 30-plus meer yards per spel opgeven dan de volgende slechtste eenheid. Ik kan Scott Pianowski en Dalton Del Don niet kwalijk nemen dat ze Barkley daar een knipoog gaven.

Dit is de running back-positie — kijk waar McCaffrey, Barkley en de rest van de RB's in de ranglijst van onze analisten voor week 10 zijn beland:

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien.

2022 Fantasy Football-ranglijsten mogelijk gemaakt door FantasyProsECR ™ - Consensusranglijsten voor experts