Costco heeft zojuist de prijs van dit superpopulaire artikel verlaagd

09 Nov 2022

Costco heeft zojuist de prijs van dit superpopulaire artikel verlaagd

Als er één Costco-product is dat de sociale media stormenderhand heeft veroverd, dan zijn het de Just Bare Lightly Breaded Chicken Breast Chunks.

Sinds het in januari 2021 werd beschreven als een Chick-fil-A kipnugget-dupe, heeft het populaire diepvriesvoedsel veel mensen aangetrokken, van de schappen gevlogen en helaas duurder geworden.

Maar nu verlicht Costco een deel van de last van de portemonnee van het winkelend publiek door de kosten van de zak kipnuggets van vier pond te verlagen tot $ 17,99. De groothandelsclub deelde het nieuws aanvankelijk op Facebook en verzamelde bijna 1.000 reacties, waarbij talloze mensen hun liefde voor de kipnuggets uitten.

GERELATEERD: Costco's Deli heeft een populair nieuw item dat het internet verdeelt

Een Facebook-gebruiker merkte op: "Deze zijn geweldig ~ perfect voor een avond dat je ook geen zin hebt om echt te koken." Een andere persoon schreef: "Ik koop 6 zakken tegelijk! Ze zijn ongelooflijk!! 😍😍😍 ."

Kort nadat Costco's Facebook-aankondiging live ging, vond het nieuws zijn weg naar Reddit, waar verschillende gebruikers vertelden dat het bevroren artikel werd verkocht voor $ 22 tot $ 24 in hun lokale magazijnen. Nog maar zes maanden geleden, Eat This, Not That! meldde dat het product beschikbaar was voor $ 19,99, zes dollar meer dan in 2021.

Costco kondigt prijsdaling aan van Just Bare Chicken Nuggets van Costco

Terwijl sommige Redditors de laatste prijsdaling enthousiast verwelkomden, waren anderen minder enthousiast, waarbij één persoon schreef: "Eerlijk gezegd vond ik ze te duur. Ik denk nog steeds dat ze dat zijn." Een andere gebruiker voegde eraan toe: "Ik stopte met kopen toen ze meer dan $ 15 gingen."

Ondertussen is een van de belangrijkste punten van kritiek op de goudklompjes hun achteruitgang in kwaliteit. Een Redditor merkte op: "Prijsdaling? Wat dacht je van deze in de prullenbak te gooien. De kwaliteit van het afgelopen jaar ging achteruit. Dus ik sla over."

Anderen weergalmden soortgelijke gevoelens: "Om eerlijk te zijn, de eerste paar tassen van deze die we iets meer dan een jaar geleden kregen, waren net Crack. De volgende twee tassen die we kregen waren nogal vies, alsof de leverancier was veranderd. Veel meer [ onaangenaam] taaie brokjes. Nog steeds niet klaar met de laatste zak."

Hoewel verschillende Reddit-gebruikers erop wezen dat de kookmethode van invloed is op de kwaliteit van de nuggets, waarbij luchtfrituren de boventoon lijkt te voeren, vonden andere mensen niet hetzelfde succes met het keukenapparaat, en meldden een minder dan knapperige finale resultaat.

Volgens Costco's Facebook-bericht kunnen de Just Bare Lightly Breaded Chicken Breast Chunks zowel in de winkel als online worden gekocht, met bezorging tegen een hogere prijs.